Rejs i Europa, Sommerferie

Kom billigt til Mallorca i skolernes sommerferie

Mallorca 5

Kom billigt afsted til solsikre Mallorca i skolernes sommerferie

En ting er sikkert. Så snart vi taler skoleferier stiger priserne på rejser markant. Rigtig mange danskere er således begyndt at tage afsted FØR sommerferien for at undgå de høje priser. Det er der dog ingen grund til. Hvis man ikke har noget imod selv at booke fly og hotel og måske ikke lige rejse fra lørdag til lørdag, er der mange penge at spare.

Mallorca er MEGET bedre end sit rygte med grisefester og fulde englændere. Øen rummer alt hvad man har brug for for at få en dejlig famileferie; fantastiske strande, flot natur, shopping, liv og glade dage og dejligt klima.

Fly fra Hamburg kan findes via momondo.dk for DKK 789 per person med afrejse 4. juli og hjemrejse 14. juli – altså lige midt i den attraktive skoleferie.

 

Fly til mallorca

Der er rigtig mange dejlige hoteller på Mallorca. Et tip her er at booke sit hotel gennem en tysk side – som f.eks vtours.de, hvor man kan få 10 overnatninger på dejlige og lukseriøse Es Bolero Aparthotel i Cala D’or meget billigere end den officielle pris på hotellets hjemmeside. 10 overnatninger på Es Bolero Aparthotel gennem vtours koster Euro 837 = DKK 6224.

Når man er på Mallorca er 2 af de ting, man ikke bør snyde sig selv for – en tur til byen Soller og en togtur derfra ud i landskabet. Stranden ved  Formenter er bestemt også et besøg værd.

Ferien på Mallorca kan gøres for:

          10 dage
Fra Hamburg 4 personer
Fly DKK 3156
Hotel DKK 6224
I alt 9380
Per person 2345