Rejs langt væk, Sommerferie

Washington og Den Dominikanske Republik – billigere end charter i Europa

Sommerferie i Washington og Den Dominikanske Republik

En god familiesommerferie skal rumme en passende mængde kultur og afslapning  i kombination med noget nyt og eksotisk. Alt dette rummer en ferie i USA’s storslåede hovedstad Washington kombineret med badeferie og alt inklusiv luksus  på den Dominikanske Republik.

Start ferien med fly til Washington – her vil den billigste option for jyder være fra Hamburg og for Sjællændere fra København. Rejs så tidligt i Juli som muligt for de billigste billetter. I eksemplet til venstre er udgangspunktet Hamburg med en lille uge i Washington og 9 overnatninger på den Dominikanske Republik.

I Washington bor man rigtig fint og godt på HAMPTON INN, hvor man kan få 7 overnatninger for 4 personer til omkring DKK 5000,- i den pågældende periode.

På den Dominikanske Republik får man meget for pengene. Således kan man bo 2 voksne og 2 børn med Alt Inklusiv på det fantastiske resort GRAND BAHIA PRINCIPE BAVARO for omkring DKK 1000 per nat. Man spiser som en konge på stedet, og der er en række dejlige store pools, en  lækker strand og en mængde aktiviteter – og det bedste af det hele – pungen skal ikke op af lommen EN eneste gang under hele opholdet.

Samlet pris for 4 personer bliver s ca DKK 38.000 for en 16 dages ferie med storby og charme samt sol, lækker mad og afslapning – og 9 af dagene er alt maden talt med ind i prisen – det er BILLIGT!