Rejs i Europa, Rejs langt væk, Sommerferie

Rejs fra Tyskland til sommer og spar mange penge – f.eks til Cuba eller Cypern

cuba1

Rejs fra Tyskland og spar mange penge – f.eks til Cuba eller Cypern

Rejsetutors læsere har givet lagt mærke til, at mange af rejserne på bloggen er med fly fra Hamburg. Dette er absolut ikke en tilfældighed. Der er mange penge at spare ved at booke ferien med udrejse fra vores naboland. I skolernes sommerferie, hvor rejserne fra Danmark er til helt ublu priser, bliver dette endnu mere tydeligt.

Et godt fif til bestilling af pakkerejser fra Tyskland er at bruge portalen Onlineweg.de. Her kan man finde og søge på rejser fra alle de store tyske selskaber, som f.eks Neckermann, LMX Touristik etc.

En anden meget stor fordel ved at rejse fra Tyskland er, at man selv vælger antal dage, man ønsker at være afsted og hvilken ugedag, man ønsker at rejse på. I Danmark er man oftest bundet til at rejse en bestemt dag og i en uge eller 14 dage.

Eksemplar på rejser i skolernes sommerferie er f.eks  familieferie i 1 uge på solsikre Cypern på idylliske Skarinov Village House for 2 voksne og 2 børn med morgenmad til DKK 12.292. Vil man gerne længere væk kunne 10 dage på eksotiske Cuba på det lækre hotel Memories Varadero Beach Resort med alt inklusive for 2 voksne og 2 børn til DKK 39.000 måske friste.

Mulighederne er utallige til sommer – så det er bare ind på onlineweg.de og søge løs.


Cypern 7 dage med morgenmad

 


Cuba 10 dage med alt inklusive