Rejs i Europa, Sommerferie

Familiesommerferie med alt inklusiv for under DKK 15.000 for 2 voksne og 2 børn

Malta

Familiesommerferie med alt inklusiv for under DKK 15.000 for 4 i skolernes ferie

Hvert år skrues priserne for charterture op, så snart man taler om skolernes sommerferie, og mange danskere tager deres børn ud af skolen tidligere for at få en rejse til en nogenlunde rimelig pris. Men det kan altså godt lade sig gøre at komme afsted til en fair pris i skolernes sommerferie – selv på charter. Tricket her er at bestille rejsen i Tyskland  og rejse fra Hamburg.

Jeg har fundet 2 eksemplar på rejser i skoleferien fra Hamburg. – begge med alt-inklusiv konceptet. Dette er en dejlig nem måde at styre budgettet på. Alt er betalt på forhånd og skulle man blive træt af konceptet en enkelt aften, er der også sagtens plads til en tur på restaurant.

Begge eksemplar nedenfor er fundet gennem vtours i Tyskland.

Første eksempel er en uge på den dejlige ø Malta, hvor man bor skønt på Hotel Soreda. Som det ses nedenunder koster en uge for 2 voksne og 2 børn med alt inklusiv her kun DKK 14.695,-

malta

Næste eksempel er en uge ved kysten syd for Barcelona. Her bor man dejligt på hotel Comarruga Platja lige ved stranden, og her koster en uge alt inklusiv for 2 voksne og 2 børn kun DKK 13.455,-

Costa Dorado

Det er således bare med at få booket sin sommerferie fra Hamburg – og en ekstra gevinst her er jo altid en tur omkring grænsekiosken på vej ud eller hjem.