Inspiration, Rejs langt væk

Fantastiske Singapore for hele familien – vinter 2018

Vinterferie i fantastiske Singapore for hele familien

Har man først en gang besøgt Singapore er man solgt. Landet har alt. Det mest fantastiske klima med sol året rundt,  venlige mennesker, shopping og oplevelser for alle og mad fra hele verden. Endvidere er der rent og pænt overalt. Fantastisk at opleve en metro uden grafitti og gader uden affald … ja rent, rent, rent.

Det kan absolut anbefales at pakke familien sammen og flyve mod dette dejlige land. Det er en lang flyvetur,så sørg for at vælge et flyselskab med gode flytider og uden for meget tid i transit. Finair kan anbefales. Både ud og hjemturen er om natten (hvor man alligevel skal sove). Man sparer hotel og får mest mulig tid i Singapore. Vælg f.eks februar måned, hvor man hen over vinterferien i uge 8  kan finde billletter til kun DKK 4131,- med afrejse torsdag den 15. februar og hjemrejse søndag den 25. februar.

 

Singapore fly

Bo i Singapore

Der er mange dejlige steder at bo i Singapore, men ikke mange som TreeTops Executive Residence. Dette lejlighedshotel ligger et stenkast fra Orchard Street, som er den centrale shopping gade i Singapore, og alligevel summer stedet af fred, ro og idyl. Her er den mest fantastiske kæmpe swimmingpool, masser af palmer og andre eksotiske planter samt store lyse lejligheder og dejlig morgenmad inkluderet i værelsesprisen.

Oplev Singapore

I Singapore skal man ikke snyde sig selv for at opleve de mange spændende bydele, hvor man føler, at man kommer til et nyt land, hver gang man har taget et par stop med undergrunden. Tag en tur til Chinatown og videre til Little India og oplev kontraster for alle pengene.

En tur i Botanisk have og Singapore Zoo er også et must. Botanisk have med de mange smukke orkideer og en miniregnskov, og Zoo med fantastiske forhold for dyrene.  Endvidere er Gardens by the Bay bestemt et besøg værd – special Cloud Forest og det flotte lysshow hver aften.

Strandlivet i Singapore dyrkes på Sentosa Island. Her er fantastiske bountystrande og bemærkelsesværdig fred og ro. På Sentosa island er du faktisk på det sydligste sted i kontinental Asia – og det kan, som alle andre steder i Singapore, mærkes på temperaturen – både i luften og i vandet, som mest af alt minder om at ligge i et badekar 🙂