Rejs i Europa

Gran Canaria i skolernes vinterferie til halv pris

Gran Canarie er en af de bedste steder at tilbringe en solsikker uge i skolernes vinterferie – men det er en meget dyr fornøjelse, hvis man vælger at tage en traditionel charterrejse. Det kan dog sagtens lade sig gøre at planlægge en dejlig tur derned langt billigere end de glubske selskaber tager. Med udgangspunkt i uge 7 kan man fra Jylland tage fly fra Hamburg til Madrid med flyskift i Madrid Lufthavn. På vej hjem overnatter man en nat på hotel nær Madrid lufthavn – f.eks Hotel Villa de Barajas. Rigtig fint og rent hotel.

Hamburg Madrid uge 7

Madrid  Las Palmas uge 7

Som det ses af flypriserne kommer en familie på 4 afsted for DKK 4691. Hertil skal lægges DKK 400 for hotel og DDK 150 for taxi til hotel. Altså DKK 6241 i alt for rejsen derned- det er BILLIGT!

Fly alene gør det jo ikke – der skal også være noget lækkert at bo i på øen. Her kan jeg absolut anbefale Cala Blanca Resort and Spa. Det er simpelthen det mest fantastiske sted med skøn udsigt, opvarmet pool, tennis, bordtennis, restaurant og meget mere. Uge 7 er jo højsæson på Gran Canaria, så man kommer til at betale lidt mere for hotel end om efteråret. Stadigvæk er man med lidt snilde i stand til at få en luksusferie i varmen i børnenes skoleferie for ca. DKK 13.000 som er under halv pris af det rejseselskaberne forlanger – så mon ikke der er råd til en ekstra drink i solen!