Om Rejsetutor

En tutor er i henhold til wikipedia en vejleder – ikke en lærer i egentlig forstand, men nærmere en person, som rådgiver andre i forhold til nogle emner, som tutoren har erfaring med.

Rejseplanlægning må siges at være  noget, som jeg har ganske meget erfaring med. Jeg har nemlig altid rejst meget og elsker at planlægge og drømme om den næste rejse.

Jeg rejser oftest med min familie, som består af min mand og vores 3 store børn. Vi har sammen været rundt i det meste af Europa, rejst i USA  7 gange, været i Vietnam, Kina og Thailand,  og  vintermånederne hos os er helliget skiferier i Norden, Østrig, Frankring eller Italien.

Jeg er også ofte blevet bedt om at hjælpe venner og familie med at finde en billig og/eller spændende rejse. Med rejsetutor har jeg mulighed for at fortælle bredere om de mange muligheder for at rejse og opleve – glæder mig til at tage jer med på opdagelse,

 

Fill your life with adventures, not things. Have stories to tell not stuff to show.