Rejs i Europa, Sommerferie, Uncategorized

Rundtur i Italien

  • Milano, Maranello, San Marino, Tortoreto, Ischia, Pompeii, Rom

Italien er et fantastisk rejseland og byder på så meget mere end 14 dage i mobile home ved Gardasøen. Det kan absolut anbefales at være lidt mere nysgerrig og komme rundt i landet.

En god rundtur er at starte med at flyve til Milano Bergamo. Man kan komme ret billigt dertil med Ryanair – f.eks koster en enkeltbillet fra Billund derned under DKK 500 på visse dage i juli måned. I lufthavnen kan man så i lejet bil fortsætte til et af området store seværdigheder for drengerøve – nemlig Ferrari museet i Maranello. Bliv i området et par dage og fuldend Ferrari oplevelsen med overnatning på Maranello Village Hotel og en køretur i en Ferrari.

Næste stop på rundturen i Italien kan med fordel være et besøg i lilleputstaten San Marino. Republikken ligger på bjerget Titano, med en skøn udsigt over det bakkede landskab.

Et rigtig godt sted til næste stop i Italien er den uopdagede perle Tortoreto . Her kan man bo oppe i bjergene med en fantastisk udsigt og tæt på en dejlig strand. Jeg kan så absolut anbefale total afslapning på Residence Tortoreto Resort , hvor man virkelig bliver en del af det autentiske Italien.

Efter besøget på den Italienske østkyst er en tur tværs over landet og ud til ølivet på Ischia en rigtig god ide. På Ischia bor man super godt på hotel Zaro og kan med udgangspunkt herfra med fordel leje en båd og sejle rundt om øen.

Næste stop, når man er på de kanter, er så absolut et besøg på Pompeji , som er en ødelagt og delvis begravet, større romersk by nær Napoli og en stor oplevelse af besøge.

Sidste stop på Italiens rundturen er naturligvis Rom, som selv i den hede sommervarme og blandt de MANGE andre turister, så absolut er et besøg værd. Sørg for at bo centralt så man kan gå til det hele. Her kan Guest House Calamatta så absolut anbefales.

I Rom skal man naturligvis se Peterskirken , Colosseum og Trevi-fontænen men husk også blot at opleve byen ved at slendre rundt i de små gader.

Efter 14-16 dages Italiens rundtur afleveres den lejede bil i lufthavnen i Rom, og man hopper på et fly tilbage til Billund. Flybilletten kan fås for omkring DKK 650 med Ryanair.