Skiferie

Skiferie i Schladming lige ved pisten

Gode tips til skiferie i Schladming

Skiferie er en fantastisk ferieform for hele familien – men det er også en dyr ferie. De ubetinget mest populære rejseuger er naturligvis uge 7 og 8, hvor Danmark holder vinterferie. Det kan godt betale sig at være hurtig ude efter noget at bo i, hvis man skal afsted i disse uger, og generelt har jeg faktisk erfaring med, at det er billigst at køre sydpå – hvor man også tit er mere heldig med vejret.

Vinteren 2016 bød på en rigtig dejlig uge i Schladming med strålende sol fra morgen til aften alle dage – fantastisk. Vi var 4 fra familien afsted og boede rigtig dejligt i Haus im Ennstal, som er forbundet til Schladming, men billigere at boi. Vi boede  i en feriebolig i huset Haus Gloria for DKK 6380,- inklusiv slutrengøring, hvilket er yderst billigt i det område i højsæsonen. Haus im Ennstal er fint forbundet til det store Schladming – Dachstein skiområde, og fra vores hus var der meget nemt adgang til løjperne.

 

Pistekort Schladming

 

Der er mange rigtig gode skisportsteder i Østrig og i senere indlæg vil jeg dække nogle af de andre steder, vi har besøgt.