Rejs langt væk, Sommerferie

Sommer i New York, New Hampshire, Boston og Cape Cod

Mount Washington auto road

Sommer i New York, New Hampshire, Boston og badeferie ved Cape Cod

En billet fra Hamburg til New York med afgang tirsdag den 4. juli og hjemrejse torsdag den 20. juli kan fåes for DKK 3683 per person. Fra København kan man få en billet de pågældende dage for nogenlunde samme pris, mens den fra Billund koster DKK 4020,-.

New York 1

Start USA ferien med 3 overnatninger  i New York. Et godt og meget centralt sted at bo er Fairfield Inn & Suites New York Manhattan/Downtown East . En overnatning her koster DKK 1150,- for en familie på 4. Et tip til New York er en tur op i One World Observatory – vild oplevelse – og meget amerikansk 😉 .

Efter det hekstiske tempo i New York, er det tid til en uges afslapning ved Massachusetts kyst. Byen Dennisport på Cape Cod halvøen er en rigtig amerikansk sommerhusby med charmerende små træhytter og en dejlig strand. Et godt tip her er at bo på Ocean Side Condos, hvor man kan få en lejlighed 100 meter fra havet med en dejlig pool til DKK 7000,- for en uge.

Efter en uges afslapning, er man parat til lidt mere storby, og turen går til  Boston. Boston er en atypisk amerikansk by med lav bebyggelse og charme. I Boston må man ikke snyde sig selv for en tur til Harvard University – eventuelt gennem Free Tours by Foot (koncept i USA hvor man betaler guiden EFTER turen alt efter dennes formåen). Boston er en MEGET dyr by at bo i. Et forslag, lidt uden for centrum, er Best Western Hotel Tria i Cambridge, som kan fåes for omkring DKK 1500,- per overnatning for en familie på 4.

Efter Bostons charme, er det en god ide at slutte USA besøget af,med et tur til det smukke New Hampshire. Et fantastisk lille sted er Inn at Sunset Hill, som ligger med en fabelagtig udsigt til bjergene. Her koster en overnatning omkring DKK 1200,-  for en familie på 4. Et oplagt udflugtsmål herfra er Mount Washington Auto Road, hvor man kører af halsbrækkende smalle veje og belønnes med en helt fantastisk udsigt.

Samlet oversigt over udgifter til turen:

16 dage
Fra Hamburg 4 personer
Fly DKK 14.732
3 overnatninger i New York DKK 3450
7 overnatninger i Dennis Port DKK 7000
3 overnatninger i Boston DKK 4500
3 overnatninger i New Hampshire DKK 3600
I alt DKK 33.282
Per person DKK 8320,5