Rejs langt væk, Sommerferie

Sommerferie med hele familien i smukke autentiske Sri Lanka

Little Adams Peak

 Tag familien med til smukke autentiske Sri Lanka til sommer

Sri Lanka har i mange år været overset som destination for familieferie. Måske på grund af efterdønningerne fra borgerkrigen, som sluttede i 2009. Dette er  dog et overstået kapitel for folk på øen, hvor alle satser alt på at lægge fortiden bag sig.

Sri Lanka er bestemt et besøg værd, da øen byder på det hele. Stemningen er autentisk, idet  turismen endnu ikke har fået overtaget, som det er tilfældet mange steder i f.eks Thailand. Desuden er naturen usædvanlig smuk og badevandet himmelsk.

I den danske sommerferie er det bedst rent vejrmæssigt at besøge den østlige del af Sri Lanka på grund af sydvest monsunen i den vestlige og sydlige del af landet  i den periode.

Udgangspunktet for en tur til Sri Lanka til sommer er med afrejse fra enten Hamburg eller København og med afgang 27. juni og hjemkomst 11. juli og kan gøres for omkring DKK 5.000 per billet.

Vel ankommet til Sri Lanka er det tid til at udforske øen. Transport tager tid på Sri Lanka, og den bedste løsning til at komme rundt er klart at leje en chauffør hjemmefra – f.eks gennem Lal Lanka Tours, som får rigtig mange gode anmeldelser.

Østkystens bedste surfersted med en dejlig laid back atmosfære er Arugam Bay. Her kan et ophold gøres for omkring DKK 350 for et dobbeltværelse – f.eks på hyggelige Coco Bay eller det skandinavisk inspirerede Arnes Place.

Efter en dejlig uge ved havet er det tid til at se den fantastiske natur inde i landet. Her kan det anbefales at bo i Kandy – f.eks på Amanda Hills.

Gode udflugtsmål i  og fra  Kandy er  Tandtemplet, Ceylon Tea Museum og Little Adams Peak

Samlet pris for rejsen, hvor man med større børn bor på 2 dobbeltværelser er som anført nedenfor  (eksemplet er med fly fra Hamburg – København er DKK 489 dyrere)

Familieferie i smukke Sri Lanka
Fly 4 personer
Fly DKK 19783
13 overnatninger DKK 9100
Ialt DKK 28883
Per person DKK 7220